Ups! If you need a photo or content, please, contact to me. Thanks

La Boqueria

El Mercat de Sant Josep, popularment conegut com la Boqueria, és un mercat municipal que es troba al costat de la Rambla de Barcelona. A part d'un lloc per comprar tot tipus de productes frescos també és una atracció turística.
La superfície assoleix els 2.583 m² amb més de 300 parades oferint una gran varietat de productes casolans i exòtics, tant als compradors particulars com per als restauradors de la ciutat. És el mercat més gran de Catalunya, el més variat en oferta alimentària, i també el més visitat pels turistes.
Ubicat al Districte de Ciutat Vella, el Mercat de Sant Josep és un conjunt d'edificis ubicat a la Plaça de Sant Josep, ubicada entre La Rambla i la Plaça de la Gardunya.
Aquest mercat fou inaugurat l'any 1836, però té els seus orígens a l'aire lliure, davant el Portal de la Boqueria, a l'esplanada del Pla de la Boqueria on venedors ambulants i pagesos dels pobles i masies properes s'hi instal·laven amb la finalitat de vendre els seus productes, abans que la ciutat se sortís de les seves primeres muralles.
Actualment la pressió turística estressa la convivència entre venedors, clients i la gran quantitat de turistes que ho visiten.

La Boqueria

The “Mercat de Sant Josep”, popularly known as the Boqueria, is a municipal market that is next to the Rambla de Barcelona. Besides to be a place to buy all kinds of fresh products it is also a tourist attraction.
The surface reaches 2,583 m² with more than 300 stalls offering a wide variety of homemade and exotic products, both to private buyers and restaurateurs of the city. It is the largest market in Catalonia, the most varied in food supply, and also the most visited by tourists.
Located in the Ciutat Vella District, the “Mercat de Sant Josep” is a group of buildings located in Plaça de Sant Josep, located between La Rambla and Plaça de la Gardunya.
This market was inaugurated in 1836, but has its origins being on the open air, in front of the Portal de la Boqueria, on the esplanade of the Pla de la Boqueria where street vendors and farmers from the nearby villages and farmhouses in order to sell its products, before the city came out of its first walls.
Currently, the tourist pressure is stressing the coexistence between vendors, customers and the large number of tourists who visit it.